10 Sebab Mengapa Anda Perlu Luxor Excel Pack PCN


1. Teknik pertanian komersial yang digunakan hari ini, menyebabkan tanah kekurangan mineral penting dan menyebabkan produk pertanian yang ditanam di atas tanah ini terpaksa berkongsi sumber mineral yang tidak mencukupi.
.
2. Banyak bahan makanan yang dibawa masuk ke dalam negara datang dari jauh dengan menggunakan kapal laut dan disimpan untuk jangka masa yang lama. Ini menyebabkan bahan makanan tersebut kekurangan vitamin yang penting, termasuk B-kompleks dan vitamin C.
.
3. Cara pemprosesan bahan makanan, memasak, dan penyediaannya membawa kepada berlakunya kekurangan bekalan nutrien dalam  bahan makanan yang menjadikan kita sukar untuk mendapatkan nutrisi yang mencukupi daripada makanan semata-mata.
.
4 Banyak buah-buahan dan sayur-sayuran dihasilkan secara genetik untuk memperbaiki penampilan dan meningkatkan pengeluaran hasil tanaman, bukan nilai pemakanan, yang sering menyebabkan nilai-nilai pemakanan menjadi kurang berbanding bekalan bahan makanan secara tradisi.
.
5. Tabiat makan yang tidak menentu, tidak mengunyah makanan dengan cukup, makan dengan cepat, dan tekanan yang menyumbang kepada masalah penghadaman, menjadikan badan untuk mengekstrak semua nutrien yang diperlukan daripada makanan.
.
6. Penggunaan dadah Farmaseutikal telah meningkat dari masa ke masa. Kebanyakan ubat-ubatan mengurangkan nutrien penting dan membuatkan manusia lebih terdedah kepada kekurangan nutrien.
.
7. Usia tertentu dalam kehidupan seseorang dan keadaan kesihatan boleh menyebabkan keperluan nutrien tertentu menjadi lebih tinggi. Sebagai contoh, kecenderungan keperluan asid folik menjadi lebih tinggi semasa mengandung, manakala wanita menopaus mungkin terdedah kepada kekurangan kalsium.
.
8. Peningkatan tahap pencemaran alam sekitar dalam udara, air dan makanan boleh menyebabkan badan kita menggunakan lebih banyak nutrien daripada biasa untuk menyahtoksik dan menyingkirkan bahan-bahan berbahaya. Ini adalah benar terutamanya vitamin antioksidan dan beberapa vitamin yang lain termasuk : "Vitamin ACE" iaitu Vitamin A, C, dan E.
.
9. Kita semua mempunyai kelemahan genetik, termasuk keperluan beberapa nutrien yang lebih tinggi, kadar kekurangan nutrien tertentu yang lebih tinggi, dan kemungkinan peningkatan gambaran genetik beberapa penyakit jika kekurangan vitamin atau mineral hadir.
.
10. Banyak nutrien telah terbukti untuk mencegah atau membantu dalam rawatan keadaan kesihatan seperti kolesterol tinggi, artritis, kecacatan kelahiran, dan kanser.
.
MENGAPA SET PCN?
.
* Ia Membolehkan Pengurusan Tekanan Aktif
* Mengekalkan Kesihatan Jantung
* Menyokong Sistem Imun
* Menggalakkan Pencernaan yang sihat
* Menggalakkan Fleksibiliti
* Membantu Mengekalkan Tenaga
* Menyokong Fungsi Kognitif
* Menyediakan Peningkatan Sokongan Selular
* Menggalakkan Kesihatan Keseluruhan
* Banyak lagi dan semuanya SEMULAJADI !!!!!

Cubalah sekarang, IA BENAR-BENAR BERKESAN !!!!!!!!!
.
Whatsapp segera 018-359 7495.


Comments

Popular posts from this blog

Khasiat & Manfaat Jelly Gamat GOLD Luxor

Gamat Anti Kanser

5 Penyebab Jantung Bengkak