Tahukah Anda??

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang..

Selawat & Salam Ke Atas Junjungan Nabi Muhammad S.A.W..

Bacalah dengan nama Tuhanmu yang telah menciptakan..


Bahawa jumlah spesies (jenis) timun laut dianggarkan 1,100 di seluruh dunia. Perairan Malaysia pula terdapat lebih daripada 43 jenis timun laut di pantai-pantai seperti Langkawi, Pangkor, Terengganu, Sabah & Sarawak.

Warna timun laut adalah berbagai-bagai, biasanya bercampur-campur; kelabu, hitam, perang, putih tompok hitam dan sebagainya. Malah, spesies yang paling tinggi nilai perubatan, berkhasiat dan berkualiti tinggi ialah gamat yang berwarna kuning keemasan iaitu gamat emas (Stichopus hermanii) atau nama saintifiknya yang terkini Stichopus horrens (2012).

Dalam buku Gamat 2014, terbitan Luxor Network Sdn Bhd, Profesor Dr. Ridzwan Hashim (Bapa Gamat Malaysia) menyatakan bahawa spesies GAMAT EMAS adalah AMAT SELAMAT DIMAKAN dan mempunyai NILAI TERAPEUTIK & KHASIAT YANG TERTINGGI!!

Justeru itu, Luxor Network Sdn Bhd, sebuah syarikat tempatan yang merupakan perintis gamat yang terunggul di dunia telah berjaya meningkatkan taraf hidup masyarakat melalui perniagaan gamat. Nilai dan kemujaraban produk gamat keluaran Luxor telah memanfaatkan berjuta-juta pengguna di Malaysia, Singapura. Indonesia, Brunei dan lain-lain negara lagi.

Dengan pengalaman melebihi 18 tahun, Luxor Network Sdn Bhd telah membentuk 1 piawaian, iaitu The GOLD Standard untuk industri produk gamat.

Alhamdulillah, Luxor Jeli Gamat GOLD merupakan satu-satunya jenama bertaraf GOLD yang diluluskan oleh Kementerian Kesihatan (Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan (BPFK).

Kepada anda yang sedang mencari peluang bisnes, produk Gamat GOLD Series merupakan produk buatan Malaysia yang menjadi platform terbaik untuk anda memulakan bisnes. KENAPA??

Whatsapp 018-359 7495 untuk info lanjut.

‪#‎jeligamatgold‬ ‪#‎gamatgoldmalaysia‬ ‪#‎naturalproduk‬ ‪#‎produksemulajadi‬ ‪#‎peluangbisnes‬ ‪#‎luxorlegend‬ ‪#‎produkbuatanmalaysia‬

Comments

Popular posts from this blog

Khasiat & Manfaat Jelly Gamat GOLD Luxor

Gamat Anti Kanser

5 Penyebab Jantung Bengkak