Sayangi Organ Anda
Organ juga memerlukan makanan yang berkhasiat tinggi terutama daripada sumber yang berasal daripada pati tanah. Ini penting kerana untuk sel-sel menjalankan fungsinya dengan baik, ia memerlukan khasiat yang mencukupi. Ini bertepatan dengan firman Allah dalam surah Al Mukminun ayat 12 yang bermaksud, "Kami ciptakan manusia daripada saripati yang berasal daripada tanah"

Selain itu, GAMAT merupakan sejenis haiwan yang Allah ciptakan daripada air yang berjalan di atas perutnya (Surah An Nur : 45) merupakan sejenis haiwan laut yang hanya makan makanan daripada saripati tanah.

Banyak kajian-kajian saintifik yang telah dilakukan menunjukkan Gamat mempunyai kuasa penyembuhan dari lautan yang sangat luar biasa. Malah, mengandungi pelbagai mineral serta zat penting yang diperlukan sel badan kita. Kini, dengan kerjasama Luxor Network Sdn Bhd & Universiti Islam Antarabangsa Malaysia, gamat telah diformulasikan secara saintifik dan lebih mudah untuk diamalkan iaitu Jeli Gamat GOLD Luxor.fb pages : House Of Gamat GOLD

Untuk Order & Minat Berniaga SMS/Whatsapp ke 018-3597495

Comments

Popular posts from this blog

Khasiat & Manfaat Jelly Gamat GOLD Luxor

Makan Jeli Gamat GOLD Ada TINDAK BALAS Tak??

Soalan Yang Kerap Ditanya Mengenai Khasiat & Manfaat Jelly Gamat GOLD Luxor