Penawar Kanser Dalam AL Quran


Lapan surah ini diamalkan dan dibaca untuk memusnahkan sel-sel barah kanser. Jika pesakit dapat membacanya lagi baik. Jika tak terdaya atau kurang baik bacaannya maka boleh minta suami, ayah, ibu atau orang lain membaca untuknya.

Selok-eloknya sebelum memulakan bacaan surah dibawah : 

1. Istighfar 10x. 

2. Salawat Nabi 10x. 

3. Al-Fatihah 1x. 

Sediakan sebotol secukupnya air yang bersih lagi suci dan setiap kali habis surah dibaca, ditiupkan kepada air. Pesakit dinasihat minum air bacaan tiap-tiap hari dan sapu/mandi pada anggota yang kena barah kanser. InsyaAllah kerana sakit dan sembuh semua kekuasaanNya. 

1. Surah Al Maidah (Ayat 82-91). 

2. Surah Al Araf (Ayat 70-81). 

3. Surah Ar Ra'd (Ayat 16-28). 

4. Surah Al Anbiyaa' (Ayat 38-50). 

5. Surah Asy Syu'ara (Ayat 185-227). 

6. Surah Az Zummar (Ayat 42-52). 

7. Surah Ghafir (Ayat 67-77). 

8. Surah Az Zukhruf (Ayat 52-70). 

Kepada pembaca tolong sebarkan kepada ahli keluarga dan saudara yang sedang mengidap penyakit kanser. Semoga dengan menolong mereka yang sakit, akan juga mendapat pahala dari bacaannya serta pahala kerana menolong sesama hamba yang benar-benar memerlukan pertolongan dan penyembuhan dari-Nya 

# Pic Kredit To Wehdatul Iman 

Menurut Kajian terkini Prof Ridzuan Hashim (Bapa Gamat Malaysia), spesies Gamat Emas atau Stichopus hermanii mempunyai keputusan yang sangat positif terhadap sel kanser paru-paru, kanser serviks / rahim & kanser payudara. Gamat membantu merencatkan aktiviti sel kanser & menguatkan semula sel-sel yang sihat. Bagi membantu dalam meningkatkan kesihatan pesakit kanser, disyorkan amalkan Jeli Gamat GOLD bersama dengan Spirulina Pacifica yang mengandungi pigmen anti kanser semulajadi, Bio C Complex dalam mengandakan 4 kali ganda fungsi antibodi pesakit dalam melawan penyakit kanser dan Krill Omega Plus untuk seimbangkan fungsi horman serta bertindak sebagai anti-pengoksidaan yang menghalang radikal bebas daripada merosakkan sel yang sihat.

Kombinasi keempat-empat komponen ini diletakkan dalam satu set pakej iaitu set Excel Pack PCN yang merupakan penyelesaian menyeluruh & ini sangat penting terutama pesakit kanser dalam membantu untuk melawan penyakit ini..Kita berusaha selebihnya mohonlah kepada Allah untuk menyembuhkan pesakit. 


Borang Pesanan (klik)


#Like

Comments

Popular posts from this blog

Khasiat & Manfaat Jelly Gamat GOLD Luxor

Makan Jeli Gamat GOLD Ada TINDAK BALAS Tak??

Soalan Yang Kerap Ditanya Mengenai Khasiat & Manfaat Jelly Gamat GOLD Luxor