Thursday, 9 February 2012

Bayam Terbaik Untuk KulitLUPAKAN suntikan seperti botox dan sebagainya jika anda kurang berkemampuan! Sebaliknya amalkan pengambilan bayam kerana menurut kajian ia tinggi kandungan beta karoten dan antioksidan bagi memperbaiki keadaan kulit seterusnya melambatkan penuaan dan menjadikan kulit anda lebih berkilau.

Selain itu, menurut kajian terkini, Gamat mengandungi bahan antioksidan yang tinggi secara semulajadi. Gamat juga sering dikaitkan rahsia awet muda kerana kandungan kolagen semulajadinya yang berfungsi menganjalkan kulit. Justeru, anda boleh mula mengamalkan Jeli Gamat Gold untuk terapi sel kulit anda.

Cubalah hari ini juga!Borang Pesanan (klik sini)

Tuesday, 7 February 2012

Pembunuh Lelaki Dalam DiamPENYAKIT yang boleh berada dalam kategori pembunuh dalam diam kaum lelaki adalah kanser prostat selepas penyakit jantung menjadi juaranya. Anda gerun dengan fakta ini? Tomato boleh membantu tentang pembunuh dalam diam kaum lelaki. Hasil kajian ke atas 47,000 orang mendapati lelaki yang memakan tomato antara 2 - 4 kali dalam seminggu, mempunyai risiko menghidapi kanser prostat 35 peratus lebih rendah berbanding lelaki yang tidak memakannya.

Selain itu, Pro Aktif PCN membantu memastikan sistem pembuangan urin anda sentiasa lawas dan memperbaiki & menguatkan semula sel-sel prostat yang mulai lemah dan rosak. PCN juga membantu meneutralkan asid dalam badan agar sel kanser tidak dapat membiak dengan cepat disamping mengawal emosi dan hormon stres agar imun system tidak lemah dan dapat melawan penyakit.

Cubalah hari ini!

Borang Pesanan (klik sini)Hubungi admin 018-3597495 untuk pesanan=)

Jom Like & Share page House Of Gamat GOLD

Sperma Berbau?
PERNAHKAH terfikir mengapa ada kalanya sperma anda berbau? Untuk makluman, ia ada kaitannya dengan apa yang anda makan. Jika terlalu banyak makan makanan berlemak, maka bau air mani anda akan hanyir. Sekiranya pemakanan anda seimbang, baunya sedikit hamis. Dan kalau anda makan asparagus dengan banyak, bau air mani akan menjadi sangat kuat dan tengik.

Maka, pada kaum lelaki amalkan Krill Omega Plus untuk menguruskan lemak anda. Krill berupaya menukarkan lemak Jahat kepada Lemak yang baik di samping itu, ia memelihara jantung anda serta sendi anda agar lebih fleksibel dan sendi-sendi berada dalam keadaan yang baik.

Selain itu, dengan mengamalkan sekali Spirulina Pacifica yang kaya dengan segala zat yang diperlukan badan. Ia merupakan makanan paling seimbang dan paling sempurna di dunia kerana ia mengandungi 46 nutrien daripada 50 nutrien penting yang diperlukan badan setiap hari. Di samping itu, ia membantu penghasilan sperma ke paras normal. Sperma yang sihat menunjukkan anda subur.

Cubalah hari ini!

Borang Pesanan (klik sini)Hubungi admin 018-3597495 untuk pesanan=)

Jom Like & Share page House Of Gamat GOLD

Saturday, 4 February 2012

Minuman Hebat Lindungi Otak


TEH dan kopi boleh melindungi otak anda. Ini bukan hanya fakta kosong tetapi telah dibuktikan American Journal of Clinical Nutrition. Dalam jurnal perubatan ini telah mencatatkan kaum lelaki yang minum setengah cawan minuman ini sehari boleh mengurangkan sehingga 34 peratus pembinaan sel kanser pada otak mereka. Fakta ini ada hubung kaitnya dengan kehadiran kandungan antioksidan yang tinggi dalam minuman ini sehingga ia boleh melindungi otak daripada perkembangan sel kanser berlaku.

Selain itu, Krill Omega Plus merupakan salah satu anugerah Tuhan kepada manusia sejagat sebagai kuasa pemulihan dari lautan yang kaya dengan antioksidan unik termasuk vitamin A, vitamin E, Astaxanthin, Canthaxanthin dan sebuah Flavonoid sumber laut novel. Astaxanthin merupakan elemen antioksidan yang paling berkuasa. Ia bertanggungjawab untuk memerangi radikal bebas dan melindungi penghalang darah ke otak termasuklah melindungi mata, otak dan saraf pusat.

Selain itu, keistimewaannya berbanding Minyak Ikan adalah Asid Lemak Minyak Krill bergabung dalam bentuk Fosfolipid sedangkan Asid lemak Minyak Ikan bergabung dalam bentuk Trigliserida. FOSFOLIPID membekalkan DHA & EPA secara terus kepada sel badan. Minyak Krill mengandungi 40% Fosfolipid sedangkan Minyak Ikan mengandungi 0% Fosfolipid. FOSFOLIPID membentuk sel membran badan manusia termasuk sel saraf. Krill bertindak 300 % lebih kuasa dari Minyak Ikan. Ia membantu meningkatkan memori anda dan tumpuan mental sebanyak 48%.

Cubalah hari ini!Borang Pesanan (klik sini)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...