[ Khasiat Gel Gamat GOLD ]


Kenapa Anda Perlu Menggunakan Gel Gamat GOLD?

30% lebih ekstrak Gamat Emas untuk khasiat yang optimum kepada penguna.

Kegunaannya yang pelbagai dari hujung rambut sehingga ke hujung kaki membuatkan anda tidak sabar untuk mencuba.

Gel yang lembut dan halus diformulasikan khas untuk luka, kudis dan kecederaan kulit dan meredakan kulit bermasalah.

Tips Tambahan (Rahsia Belaian Kasih)
Bermula dari kepala :

Anda boleh menggunakan sebagai minyak rambut yang selamat daripada bahan kimia.

Masalah kepala botak akibat rambut gugur (Sapukan pada bahagian kepala sebagai baja rambut. Gunakan juga Set Penjagaan Rambut Gamat Gold)

Masalah kelemumur (Tambahkan Gel Gamat GOLD dengan sedikit air dan sapukan pada keseluruhan bahagian kulit kepala dan dibiarkan semalaman)

Melambatkan penumbuhan uban pada kulit kepala (Gunakan bersama Tonik Gamat Gold  & Kristal Gamat Gold untuk kesan yang lebih baik)

Melembabkan kulit muka dengan sapukan gel pada kulit muka sebagai foundation ketika siang hari.

Untuk mencantikkan dan menegangkan kulit muka, campurkan dengan Minyak Urut Gamat Aromaterapi Serigama. Sapukan pada permukaan muka sambil mengurut ke atas sebelum tidur. Ini akan membuatkan anda rasa segar, tenang dan tidur anda begitu lena. (Bagi kulit yang berminyak tidak perlu ditambah dengan Minyak Urut Gamat Aromaterapi Serigama)

Masalah Jerawat akibat kulit berminyak, berdarah dan bengkak. (Klik sini untuk testimoni jerawat)

Mengurangkan masalah kulit muka berminyak.

Menghilangkan kesan parut akibat luka tercedera atau luka pembedahan dan kesan jerawat.  Bagi parut baru lebih senang dan cepat untuk hilang. Bagi parut lama ia perlukan masa. Bagi mempercepatkan hilangnnya kesan parut lama dicadangkan tambah dengan amalan makan Jeli Gamat GOLD. (Klik sini untuk testimoni kesan parut)

Sakit mata seperti ketumbit (Sapukan pada bahagian mata yang bengkak)

Demam (Campurkan dengan Minyak Urut Gamat Aromaterapi Serigama. Sapukan pada bahagian dahi & kepala. Boleh dilumurkan satu badan untuk mengurangkan suhu badan yang panas akibat demam) 
 
Ketika selesema, 2 masalah sering berlaku samada hidung tersumbat atau pun hidung sentiasa berair. Anehnya setelah dicampurkan Gel Gamat GOLD & Minyak Urut Gamat Aromaterapi & disapu pada bahagian T-Zon pada bahagian muka iaitu dahi, hidung dan kedua-dua belah pipi. Insyallah, hidung yang tersumbat rasa lapang dan hidung yang berair akan berhenti.

Melebatkan bulu kening

Untuk bibir kelihatan mongel seperti Ning Baizura, tidak kering dan merekah. Bagi mempercepatkan kesannya sapu Jeli Gamat Gold pada bibir. (Klik sini testimoni bibir yang mongel)

Untuk sakit gigi atau ulser mulut sapukan pada tempat yang sakit.

Anak yang baru hendak tumbuh gigi, kadangkala dia akan rasa gatal pada gusinya, sapukan Gel Gamat GOLD pada bahagian gusinya.

Digigit atau disengat oleh binatang atau serangga berbisa.

Luka berdarah, luka kemalangan dan luka-luka.

Perut pecah-pecah atau stretch mark akibat selepas bersalin (Campurkan dengan Minyak Urut Gamat Aromaterapi Serigama. Sapukan pada bahagian perut yang pecah-pecah)

Inovasi secara semulajadi & selamat untuk golongan wanita khususnya para isteri yang inginkan payudara yang kelihatan menarik, tegang & pejal, campurkan Gel Gamat GOLD & Minyak Urut Gamat Aromaterapi dan sapukan serta urut pada bahagian payudara dalam satu arah.

Ruam akibat lampin anak-anak kecil yang penuh. Juga boleh menggunakan Krim Gamat.

Melecur akibat terkena minyak panas dan air panas.

Buasir (Sapu pada bahagian usus yang terkeluar).

Boleh digunakan sebagai 'pelincir' ketika hubungan intim suami isteri.

Sapukan pada tumit yang pecah-pecah dan kemerahan serta berair.

Kegunaannya yang pelbagai, pastinya menguntungkan dan menjimatkan wang anda.




Cubalah hari ini!


HARGA : RM 62 sm / RM 66 ss (termasuk postage)


Untuk Pesanan (klik)


# Like & Share!



Comments

  1. puas hati menggunakan produk ni

    ReplyDelete
  2. salam, klu utk redakan jerawat, kena sapu kat muka pagi n malam ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam. Bg kes jerawat, sapu 3x sehari. Pg, pas solat zhr n mlm sblm tido

      Delete
  3. Sapu kat luka pembedahan caesar ok tak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam. Boleh sapu pada bahagian jahitan tu tapi yang terbaik biar luka2 dr bahagian dalam dapat bercantum dengan baik sy rekemen makan sekali dengan Jeli Gamat GOLD. Cepat skit baik

      Delete
  4. salam
    kalau untuk muka yg berparut jerawat pakai produk apa eh the best?
    untuk whitening sama ada tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam untuk parut jerawat saya syorkan gel gamat gold..gel ni bole guna untuk night krim juga..whitening bole gunakan pelembap AHA gamat..juga saya syorkan supaya amalkan jeli gamat gold sebab kaya dengan kolegen..dalam sebulan jika makan muka akan nampak fresh n cerah..

      Delete
  5. Salam..nak tanye produk ni ade dijual dikedai2 jamu tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam. Produk ni memang tidak boleh dijual di kedai kecuali owner tu adalah ahli. Tapi kalau nak sy boleh pos kan

      Delete
  6. salam, produk ni boleh hilangkan kutil / skin tact / lebihan kulit ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam. Setakat ini tidak pernah lagi orang cuba gamat untuk masalah ini..Cuma yang saya faham kutil atau lebihan kulit ni berpunca daripada sel kulit yang rosak. Mungkin Jeli Gamat GOLD untuk betulkan dr dalam dan sapukan gel Gamat GOLD pd bahagian kutil tu

      Delete
  7. Assalam..boleh guna kan utk cantumkan luka jahitan bersalin tak?

    ReplyDelete
  8. Kalau parut cacar yg suda lama bole hilang kah

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Khasiat Luxor Jelly Gamat GOLD

5 Penyebab Jantung Bengkak

[ Salah Faham Gamat Menyebabkan Sel Kanser Membiak? ]